Tentenverhuur

Wij stellen vast dat er steeds meer interesse is in tenten voor specifieke outdoor evenementen en tenten die bijdragen tot de exclusieve uitstraling van uw bedrijf bij tal van activiteiten. Onze specialisten staan te uwer beschikking om te voldoen aan al uw specifieke wensen. Wij besteden niet enkel aandacht aan de kwaliteit van de gebruikte materialen en de stabiliteit van de constructie, maar ook aan de esthetische afwerking met oog voor details.

U kan bij ons terecht voor het huren van volgende types en afmetingen:
Pagodetenten (puntdak): 3 x 3 mr, 4 x 4 mr, 5 x 5 mr en 6 x 6 mr, met mogelijkheid tenten van dezelfde afmetingen te koppelen.
Kadertenten (zadeldak) in de volgende breedtes: 6 mr, 8 mr, 10 mr, 12 mr en 15 mr, telkens verlengbaar per 5 mr.

tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur tentenverhuur