Plooitenten

Bent u op zoek naar een recente, propere plooitent voor een feest of bijeenkomst? Bij BIM Outdoor hebben wij een ruim assortiment plooitenten voor u klaarstaan. We vinden het belangrijk om onze klanten de hoogste kwaliteit te leveren.

Onze professionele plooitenten zijn beschikbaar in volgende afmetingen:

  • 3m x 3m
  • 3m x 4.5m
  • 3m x 6m
  • 4m x 4m
  • 4m x 6m
  • 4m x 8m

Enkele plooitenten

plooitent vouwtent easy-up tent accordeontent plooitenten plooitenten plooitenten plooitent

Een professionele plooitent: klaar in minder dan 1 minuut!

Plooitenten kan u heel eenvoudig inzetten bij een bijeenkomst. Geen gedoe bij het opzetten van deze tenten, u zet een vouwtent snel neer op de juiste plek. Vandaar dat we deze ook soms easy-up tent noemen.

Wij verkopen en verhuren plooitenten in verschillende kleuren. Zo kunt u de plooitent helemaal aanpassen aan de bijeenkomst die u heeft. Zoekt u bijvoorbeeld een tent voor een bijeenkomst van een sportclub? Dan is het simpel om een tent te kopen die qua kleur helemaal bij uw club past.

Al +20 jaar de beste plooitenten van Oost-Vlaanderen en omstreken

Onder een accordeontent is het aangenaam feest vieren, zelfs bij regen. We verkopen plooitenten in verschillende afmetingen. U kunt bij ons terecht vanaf 3x3 meter, tot wel 4x8 meter. Zowel voor kleine bijeenkomsten als voor grote feesten. Onze tenten zijn ook perfect om in te zetten bij een festival.

Aarzel niet ons te contacteren indien u verdere informatie wenst te bekomen.

TECHNISCHE FICHE